Yes! We zijn nog steeds open. Maar we mogen helaas nog maar 30 mensen tegelijk in de hal binnenlaten. Omdat we iedereen de ruimte willen geven om onder de nieuwe coronamaatregelen te kunnen boulderen passen we wederom onze voorwaarden aan. Vanaf woensdagmiddag is het mogelijk om onder deze nieuwe voorwaarden te reserveren voor de aankomende week.
Houd er rekening mee dat je door de nieuwe corona maatregelen iets minder vaak en iets korter kunt boulderen. Lees hieronder meer.
Waarom alle reserveringen vanaf donderdag annuleren?
Na lang wikken en wegen hebben we besloten om alle huidige reserveringen vanaf donderdag te annuleren. De indeling van de tijdsvakken was gebaseerd op meer dan 40 mensen tegelijk en gemaakt op reeds geplande trainingsgroepen en lessen. Er was daarnaast door veel mensen al om de dag gereserveerd. Om iedereen de komende weken een kans te geven om te boulderen is het helaas noodzakelijk om opnieuw te reserveren onder nieuwe voorwaarden.
1,5 uur boulderen i.p.v. 2 uur.
‘Individueel sporten en meteen weer wegwezen’ is wat de regering op dit moment voor ogen heeft; niet gezellig blijven plakken, geen toeschouwers, zo min mogelijk sociaal contact. Met dit in het achterhoofd, en omdat er ook al geen ruimte meer is voor een kopje koffie of after-boulder-drankje, hebben we besloten om het tijdslot waarin je kan boulderen in te korten. Dit zorgt er ook voor dat er meer mensen op een dag kunnen boulderen. We gaan dit een week testen en horen graag van jullie hoe dit ervaren wordt. Er zullen net als voorheen een aantal blokken zijn waarin je wel iets langer kunt boulderen.
Mail je ervaring naar info@keiboulderhal.nl.
Om de twee dagen reserveren.
Deze maatregel hadden we in eerste instantie toen we in juli weer open gingen. We voeren deze opnieuw in om meer ruimte te creëren. Hierdoor kun je de aankomende weken misschien iets minder boulderen. Maar blijft het hopelijk wel mogelijk om op de door jou gewenste tijdstippen te reserveren.
Mondkapjes bij binnenkomst, vertrek en bij communicatie met anderen.
Binnenkort is het verplicht om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Vooralsnog lijkt het er niet op dat dit ook tijdens het sporten verplicht wordt. Wij adviseren jullie om vanaf donderdag bij binnenkomst en vertrek een mondkapje te dragen. Ben je niet aan het boulderen? Ga je met iemand praten? Houd je mondkapje bij de hand en zet hem op.