De aankomende drie weken niet socializen, maar gelukkig wel boulderen.
Gisteren heeft de overheid nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Omdat het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames rap toeneemt is de opdracht kortgezegd om in de aankomende drie weken zo min mogelijk te socializen. We hebben dit keer het geluk dat er voor sport gelegenheden een uitzondering geldt voor het maximum aantal personen in een ruimte. Jullie kunnen dus blijven boulderen onder dezelfde corona regels die we al hanteren plus een aantal aanvullingen…
Barruimte gesloten, geen toeschouwers.
Gezellig een biertje drinken na het sporten of nog even toekijken hoe iemand anders aan het sporten is, is de aankomende drie weken niet toegestaan. Onze barruimte is daarom gesloten. Ook voor ouders van keiklub-leden is er de aankomende periode helaas geen plek in Kei om te wachten.
Dus is je tijdslot afgelopen of ben je klaar met boulderen? 
Ga meteen naar huis.
Houd 1,5 meter afstand, ook van je boulder vrienden.
Ons streven om van Kei Boulderhal een tweede thuis te maken voor boulderaars maakt dat wij ook een sociale functie hebben. Kei is een plek om anderen te ontmoeten en af te spreken. We snappen dat het hierdoor een uitdaging kan zijn om 1,5 meter afstand te bewaren. Doe dit echter wel. Voor elkaars gezondheid, maar ook om Kei Boulderhal open te houden. Zorg ervoor dat jij niet de persoon bent die bij een controle iets te gezellig is met anderen, waardoor wij de deuren moeten sluiten.

Houd elkaar scherp en wijs elkaar op de 1,5 meter afstand. Samen houden we Kei Boulderhal open én Corona onder de duim.
Niezen, hoesten of verkouden… Sla een bouldersessie over.
Ben je aan het niezen, hoesten of ben je niet 100% fit? Blijf thuis. Ook als het niet veel voorstelt is het beter om een bouldersessie over te slaan.Met het toenemende aantal besmettingen en de langere wachttijden voor een coronatest is het extra belangrijk dat je gezondheidsklachten serieus neemt. 
Stel het klimmen van de nieuwe boulders een weekje uit. Ga niet op een kluitje staan.
Het hoogtepunt van de week is natuurlijk het klimmen van de nieuw gebouwde boulders. We merken dat veel boulderaars zich bij de wanddelen verzamelen waar de verse boulders zitten. Zo lijkt het soms druk, terwijl er in de rest van de hal nog genoeg ruimte is om rustig te boulderen. 
Er is zoveel meer te doen dan het klimmen van de nieuwe boulders: 
– Probeer de boulders te klimmen die je nog niet hebt geklommen van de vorige verse vrijdagen. 
– Klim alle boulders van één kleur (een circuit). Of zelfs meerdere circuits achter elkaar.
– Klim boulders op en af om je uithoudingsvermogen te vergroten. 
– Probeer boulders die je nog niet kan met alle kleuren voettreden. 

Varieer en vind rust en ruimte!