Prijzen


Entree

Strippenkaart 10 X
Maandabonnement
Jaarkaart
Klimschoenen verhuur

Normaal
€9
€81
€37,50
€425
€3

Student
€8,25
€75
€35
€400

T/m 17 jaar
€7,50
€67,50
€30
€350

  • Entree
  • Strippenkaart
  • Maandabonnement
  • Jaarkaart
  • Klimschoenen huren

Voor een eenmalige entree betaal je 9 euro. Je mag vervolgens zo lang boulderen als je wilt. Tenminste… tot wij de hal sluiten en naar huis gaan.

Met de strippenkaart kan je 10 keer komen boulderen, je betaalt slechts voor 9 keer.

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot Kei Boulderhal. Het maandabonnement wordt iedere maand betaald via automatische incasso. Bij een maandabonnement betaal je éénmalig €15,- aan inschrijfgeld en €2,- borg voor de Kei-pas. Deze worden samen met het resterende bedrag van de maand waarin je het abonnement afsluit, en de betaling voor de volgende maand, geïncasseerd. De minimale termijn van afsluiten is drie maanden. De opzegtermijn bedraagt 1 incassomaand. Het lidmaatschap van 9 – 17 jaar is inclusief de Kei Klub jeugdtraining!

Jij weet wat je wilt. Boulderen. Zo veel mogelijk en het hele jaar door. Dan is de jaarkaart de makkelijkste en goedkoopste optie. Je hebt hem er al dik uit als je één keer in de week komt boulderen.

Klimschoenen zijn bij ons te huur voor €3,-. Als je voor de eerste keer komt klimmen dan kan dit ook op schone sportschoenen (liefst met binnenzool). Ga je iets moeilijkere boulders proberen  met kleine voettreedjes dan zorgen klimschoenen ervoor dat je daar veel makkelijker op kunt staan.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!