Groepen

In Kei Boulderhal haal je met vrienden, familie of collega’s de top! Wij bieden een boulderuitje aan, maar kunnen ook een volledig dagprogramma verzorgen met boulderen en andere activiteiten waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn.

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 4 personen en kinderfeestjes. Groepen plannen wij bij voorkeur in op rustige momenten en buiten openingstijden.

Meer informatie of reserveren? Mail naar info@keiboulderhal.nl

Kei Boulderuitje

Kei Boulderuitje
Samen naar de top! Bij Kei Boulderhal los je samen met anderen door fysieke inspanning (boulder)problemen op. Iedereen kan boulderen. Wij geven groepen een boulder introductie waarna je samen aan de slag kan, op je eigen niveau. Je bent ongeveer 1 uur bezig waarna je in onze bar nog even de tips en tricks van die ene boulderroute kunt bespreken. De kans is groot dat we je daarna weer een keer terugzien omdat je die ene route wilt proberen die de vorige keer niet lukte. Boulderen is verslavend!

Een boulderuitje is mogelijk vanaf 5 personen. Het uitje kost 15 euro per persoon. De data en tijden waarop het uitje plaats kunnen vinden zijn in overleg. Wij openen onze deuren graag voor groepen buiten de openingstijden. Wat neem je mee? Sportkleding en sportschoenen. Eventueel kunnen er klimschoenen gehuurd worden.

Kei Boulder Bedrijfstraining

Tijdens de boulder bedrijfstraining wordt samen uitgepuzzeld hoe de top het beste bereikt kan worden. Samenwerken en communicatie spelen hierbij een belangrijke rol.
Onder begeleiding van een ervaren trainer is jouw team 1,5 uur op een sportieve manier bezig met teambuilding. In overleg met de trainer kunnen er ook specifieke onderwerpen behandeld worden.
De kosten voor de training bedragen 30 euro per persoon bij een minimum van 6 personen.

In onze bar is het mogelijk om ontvangst met koffie en taart te regelen of een borrel achteraf. Dineren is bij ons niet mogelijk, maar wij verwijzen je graag door naar één van de hotspots van Amersfoort.

Bedrijfstrainingen organiseren wij het liefst buiten openingstijden.

Kei Kidsfeest

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Kei Boulderhal. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Na 1 uur boulderplezier staat de limonade klaar met een sportreep.
Minimum leeftijd: 9 jaar. Vanaf 5 kinderen. Kosten: 12,50 euro per kind

Benodigdheden: Sportieve kleding (lange broek is een aanrader) en schone sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool). Klimschoenen zijn eventueel te huur voor €3,-.

Kinderfeestjes plannen wij bij voorkeur in op rustige momenten of buiten onze openingstijden. De tijden zijn hieronder te vinden. Reserveren is verplicht. Stuur een mail naar info@keiboulderhal.nl.

Bloktijden kinderfeestjes
Dinsdag  
15:30-16:30 of 17:30-18:30
Woensdag  
14:00-15:00
Donderdag  
14:00-15:00
Vrijdag  
16:30-17:30

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!