Wij hebben onze deuren moeten sluiten tot 7 april om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij zijn nu bezig met een oplossing voor onze abonnementhouders. Jullie ontvangen hierover binnenkort een email. We vragen jullie deze mail af te wachten alvorens te mailen over meer informatie, het bevriezen of (tijdelijk) opzeggen van abonnementen.

Dit kunnen we bezorgde boulderaars al wel laten weten:

  • Normaal incasseren wij in de laatste week van de maand voor de maand erop. Wij gaan niet incasseren zolang er geen zekerheid is dat we 7 april weer open gaan. Er wordt eind deze maand dus niet geïncasseerd.
  • Jullie krijgen sowieso de mogelijkheid om je abonnement te bevriezen, waardoor de laatste twee weken van maart (waar je al voor betaald hebt en waarin je nu niet kunt boulderen) doorschuiven naar de volgende maand.

Dank voor de support en berichten die we vandaag en gisteren ontvangen hebben. We stellen het zeer op prijs dat sommigen van jullie het abonnement deze maand gewoon door willen laten lopen om ons te steunen. We gaan proberen dit ook als optie te geven als we duidelijk hebben of dit ook administratief te regelen is.

Jullie ontvangen binnenkort dus een mail van ons waarin je voor een oplossing kunt kiezen die bij je past en waar je je goed bij voelt.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Joost Hofman en Sven Verhoeven