We gaan beginnen met éénmalige lessen voor ervaren boulderaars. De eerste drie staan gepland op zaterdagen in december, februari en maart. Schrijf je snel in, we werken met kleine groepen dus de inschrijving zal snel gaan.

 

Trainen op het Lattice board

Deze meesterklas is een kennismaking met het Latticeboard en de mogelijkheden ervan. Het Latticeboard is ontwikkeld als meetinstrument, maar kan ook gebruikt worden om uithoudingsvermogen te trainen en specifieke bewegingen te oefenen. Na afloop van de meesterklas weet je hoe je het Latticeboard kunt gebruiken in je klim- of bouldertraining.

Voor boulderaars vanaf 6a en routeklimmers vanaf 6b

Deelnemers: max 6

Duur: 1,5 uur

Kosten: 15 euro (excl. entree)

Meester: Joost Hofman – Sinds 2018 officieel Lattice Assessor.

Datum: Zaterdag 9 februari 11:00-12:30, zorg dat je opgewarmd bent voor de les.

KLIK HIER OM JE VOOR DEZE WORKSHOP IN TE SCHRIJVEN

 

Trainen, hoe doe je dat?

Je komt naar de boulderhal en je gaat boulderen. Maar wat doe je tijdens het boulderen? En waarom? Tijdens deze Meesterklas ontdek je wat je kunt trainen in de boulderhal en hoe je dat doet. Je gaat nadenken over je doelen en past hier je toekomstige trainingsplanning op aan.

Voor boulderaars vanaf niveau 5b/5c

Deelnemers: Max 6

Duur: 2 uur

Kosten: 15 euro (excl. entree)

Meester: Thijs van Delden boulderde als één van de weinige Nederlanders op zijn 16e al 8a+ in het Franse Fontainebleau door keihard en gestructureerd te trainen. Hij maakte onderdeel uit van Jong Oranje en de Regio selectie, maar focust zich nu op buiten boulderen en training geven.

Datum: Zaterdag 2 maart: 13:00-15:00. We warmen samen op.

KLIK HIER OM JE VOOR DEZE WORKSHOP IN TE SCHRIJVEN

 

Basis techniek voor gevorderden

De termen ‘open deur’, ‘diagonaal’, ‘indraaien’, ‘heelhook’ en ‘toehook’ ken je wel. Maar tijdens het klimmen denk je daar niet (meer) over na. Tijdens deze workshop ga je er achter komen of dat is omdat je alle bewegingspatronen van het klimmen al beheerst… of niet… We kijken streng naar je ‘basis’ om verbeterpunten te zoeken in je huidige vorm. Je krijgt tijdens deze meesterklas een berg praktijk en theorie over balans en het lichaamszwaartepunt over je heen gestort. Zorg dat je uitgeslapen bent.

Voor boulderaars vanaf 5b/5c

Deelnemers: max 6

Duur: 2 uur

Kosten: 15 euro (excl. entree).

Meester: Joost Hofman – Geeft al meer dan 15 jaar klimles. Motto: “Klimmen is dansen”.

Datum: Zaterdag 6 april 11:00-13:00, zorg dat je opgewarmd bent voor de les.

KLIK HIER OM JE VOOR DEZE WORKSHOP IN TE SCHRIJVEN