Ook in 2019 en 2020 zijn er weer Keikompetitie wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden zijn de nieuwe #versevrijdag boulders de wedstrijdboulders. De makkelijkste boulders zullen niveau 3 zijn, de moeilijkste rond de 7c. De wedstrijd is daarom open voor boulderaars van ieder niveau. Deelname is gratis, je betaalt normaal entree.

Meer informatie lees je hier.

Tijden en data
De Kei Kompetitie begint om 19:30 en is om 22:30 afgelopen. Je mag in dit tijdsvak zelf beslissen hoe laat je instapt en stopt, maar mis de prijzenloterij aan het einde niet!

Er worden dit seizoen 4 wedstrijden georganiseerd. Voor het plannen van #2 tot #4 wachten we nog even tot de nationale wedstrijdkalender bekend is (in december).

Keikidskompetitie
De zaterdag na de keikompetitie voor volwassenen organiseren we de keikidskompetitie. We passen de boulders van de volwassenen wedstrijd aan, zodat ze makkelijker worden voor de kleine mens.
We hanteren dezelfde regels voor de kids als voor de volwassenen.

Deze wedstrijd organiseren we speciaal voor de kinderen van onze keiklub, maar de wedstrijd is ook open voor kinderen die in andere hallen trainen en op een gezellige manier wedstrijdervaring op willen doen.
11:00-13:00 Basisschool leeftijd (vanaf 9 jaar)
14:00-16:00 Middelbare school leeftijd