Op 3 november starten we weer met de eerste wedstrijd van onze gezellige #keikompetitie. Er zullen dit seizoen net als vorig seizoen vier wedstrijden in totaal zijn. Tijdens de #keikompetitie zijn de nieuwe #versevrijdag boulders de wedstrijdboulders. De makkelijkste boulders zullen niveau 3 zijn, de moeilijkste rond de 7c/8a. De wedstrijd is daarom open voor boulderaars van ieder niveau. Deelname is gratis, je betaalt normaal entree. Lees hier meer over de #keikompetitie.

De einduitslag/ranking (op basis van de drie beste resultaten) van de #keikompetitie 2016/2017 hadden jullie nog van ons te goed. Keikompetitie Ranking 2016-2017 def (PDF).

Flashfest
Tijdens de opening van onze uitbreiding organiseerde we een Flashfest. Omdat we veel enthousiaste reacties kregen en we wel van een feestje houden gaan we dit vaker doen. Tijdens de eerstvolgende editie op vrijdag 24 november vieren we dat onze voormalige trainer en boulderbouwer Ferdinand Schulte weer even in het land is. Een deel van de boulders zal van zijn hand zijn. Meer informatie hierover vind je via onze Facebook pagina.

De uitslag van het vorige Flashfest is hier te vinden: FlashFest Resultaten 15-9-2017 (PDF).