Iets wat de afgelopen weken nog ondenkbaar leek, is nu helaas de realiteit: Onze voordeur zit weer op slot. Door de lockdown zijn we gesloten van 15 december t/m 19 januari.

Tijdens de eerste sluiting vanaf maart hebben we veel support gehad van boulderaars die hun abonnement door hebben laten lopen. Helaas moeten we de meesten van jullie nu voor de tweede keer vragen wat je met je abonnement wilt doen… We geven je wederom twee opties:

1. Ik support Kei Boulderhal. Laat mijn abonnement doorlopen.
Laat mijn abonnement normaal doorlopen. Incasseer eind december gewoon voor de hele maand januari. Ik hoef niet gecompenseerd te worden voor de vijf dichte weken.
We houden contact over situatiewijzigingen in de toekomst.
Heb je naast je abonnement ook een trainingsabonnement, dan wordt het trainingsabonnement bevroren.

Klik hier voor support

2. Bevries mijn abonnement.
Bevries mijn abonnement van 15 december t/m 19 januari met volledige compensatie. Er wordt niet geïncasseerd in januari. De resterende dagen worden bij de incasso van februari in mindering gebracht.

Klik hier voor bevriezen

Geef je keus snel door

In verband met onze incasso verwerkingen is het belangrijk dat jullie je keuze voor 21 december doorgeven. Ken je andere abonnementhouders? Wijs ze op deze mail en spoor ze aan om ook snel hun keuze aan ons door te geven.

Wij wensen jullie alvast fijne kerstdagen toe in kleine kring en een veel voorspoediger 2021.

Joost Hofman en Sven Verhoeven
Kei Boulderhal