Lessen

Beter leren boulderen doe je bij Kei Boulderhal. Wij bieden techniekcursussen aan op verschillende niveaus en een structurele training.
Check de agenda voor de data waarop deze plaatsvinden.

Introductieles

Boulderen is een zeer verslavende sport. Er is altijd een uitdaging, je kunt altijd naar een hoger niveau. Bij de gratis wekelijkse introductieles leren we je de basis van het boulderen: De (spel)regels en klim- en valtechniek.

Aantal lessen: 1 x 30 minuten. Hierna mag je nog door boulderen.
Kosten: Alleen entree, de les is gratis.

Trek sportieve kleding aan en strakke sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool). Klimschoenen zijn te huur voor €3,-.

Kijk voor data en tijden in de agenda. Inschrijven is niet nodig. Je kunt gewoon langskomen.

De introductielessen zijn niet bedoeld voor groepen.

Keitechniek 1

Klimmen is een combinatie van kracht, lenigheid, techniek en oplossingsvermogen. Door technisch te klimmen kun je een hoop kracht besparen. Dit doe je door te klimmen met de juiste voetplaatsing en balans. En door inzicht te hebben in de boulderproblemen en de bewegingen.
Keitechniek 1 leert je de basistechniek van het klimmen. De cursus is niet alleen interessant voor beginners. Ook ervaren klimmers die nooit eerder een techniekcursus hebben gevolgd kunnen met deze cursus hun klimniveau verhogen.

3 lessen van 2 uur
Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10
€40,- (excl. entree)

Kijk voor data, tijden en inschrijven in de agenda.

Keitechniek 2

Heb je Keitechniek 1 gevolgd dan zul je merken dat het klimmen van boulders op jouw maximale niveau vraagt om perfectie tot in de details. Wat is de positie van je lichaamszwaartepunt, hoe zet je bewegingen in en hoe behoud je lichaamsspanning in de wand? Bij Keitechniek 2 leer je niet alleen de technische trucs die je gebruikt om de top te halen, je leert ze ook perfectioneren.

2 lessen van 2 uur
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 6.
€40,- (excl. entree)

Kijk voor data, tijden en inschrijven in de agenda.

Keitraining

De Keitraining is een structurele wekelijkse training waarin je gestimuleerd wordt om op andere manieren te trainen dan je normaal doet als je komt boulderen. Je zult merken dat je door deze afwisseling vooruitgang boekt.

Tijdens de training wordt er gekeken naar wat jou zwakke en sterke punten als klimmer zijn en worden er individuele doelen gesteld. Tegelijk wordt er in een groep getraind waardoor je gestimuleerd wordt door de anderen én gezelligheid gegarandeerd is. Belangrijke terugkerende thema’s: kracht en conditie training, trainingsplanning en natuurlijk veel bouldertechnieken.

Wil je meedoen aan de Keitraining dan sluit je een trainingsabonnement af voor €27,50 per maand (exclusief entree). Daarvoor kan je iedere week op en vaste dag aan de training meedoen, naast je normale entree, strippenkaart of abonnement. Je sluit het trainingsabonnement af voor minimaal 3 maanden. Je betaald via automatische incasso. De opzegtermijn bedraagt 1 incassomaand.

Wil je een keer op proef meedraaien? Dat kan ook. Je betaald dan €7,50 voor je deelname (exclusief entree). Meld je van tevoren aan via info@keiboulderhal.nl

Er zijn op dit moment drie trainingsgroepen:
Donderdag groep 1 /  19:30 – 21:00 / vol
Donderdag groep 2 / 21:00 – 22:30 / instapniveau 6a
Zaterdag groep / 15:30 – 17:00 /

Kei privéles

Je hebt geen tijd om mee te doen met één van onze cursussen? Of wil je snel stappen maken zonder les te krijgen in een groep? Voor €40,- per uur (excl. entree) krijg je in Kei Boulderhal een privé (techniek) les van een ervaren trainer. Bel of mail ons voor een afspraak.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!