Vanaf 4 September gaat er een nieuwe reeks techniekcursussen van start: Keitechniek 1 en Keitechniek 2. Deze cursussen zullen, indien er genoeg inschrijvingen zijn, iedere maand starten. Schrijf je nu via onze agenda in voor de cursussen in september.

 

Keitechniek 1

Klimmen is een combinatie van kracht, lenigheid, techniek en oplossingsvermogen. Door technisch te klimmen kun je een hoop kracht besparen. Dit doe je door te klimmen met de juiste voetplaatsing en balans. En door inzicht te hebben in de boulderproblemen en de bewegingen.
Keitechniek 1 leert je de basistechniek van het klimmen. De cursus is niet alleen interessant voor beginners. Ook ervaren klimmers die nooit eerder een techniekcursus hebben gevolgd kunnen met deze cursus hun klimniveau verhogen.
3 lessen van 2 uur
Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10
€40,- (excl. entree)

 

Keitechniek 2

Heb je Keitechniek 1 gevolgd dan zul je merken dat het klimmen van boulders op jouw maximale niveau vraagt om perfectie tot in de details. Wat is de positie van je lichaamszwaartepunt, hoe zet je bewegingen in en hoe behoud je lichaamsspanning in de wand? Bij Keitechniek 2 leer je niet alleen de technische trucs die je gebruikt om de top te halen, je leert ze ook perfectioneren.
2 lessen van 2 uur
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 6.
€40,- (excl. entree)