Vanaf maandag 24 augustus kunnen auto’s niet meer via de Piet Mondriaanlaan naar de Wagenwerkplaats rijden. In verband met een sanering van de grond is deze toegang dan alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De afsluiting duurt tot medio oktober. Kom je met de auto naar Kei Boulderhal dan zul je dus een ommetje door het Soesterkwartier moeten maken.

  • Voor voetgangers wordt een looproute door het werkgebied gecreëerd welke is afgezet met bouwhekwerk om ervoor te zorgen dat voetgangers niet zomaar in een onveilige situatie belanden, naast wat eventueel ongemak hoeven voetgangers dus niet om te lopen.
  • Voor fietsers wordt een omleidingsroute ingesteld, vanaf het Piet Mondriaanplein/station gaat dit via het Hendrik Jan Wolterpad, Soesterweg weer terug naar het Piet Mondriaan plein waarbij Q-park en simulatiecentrum weer bereikbaar zijn. Hiervoor moet de omleiding “F” worden gevolgd, deze staat met een pijlbordje bij elke kruising aangegeven.
  • In omgekeerde richting geld dat omleiding “fietssymbool” moet worden gevold en deze staat ook met pijlbordjes bij elke kruising aangegeven.
  • Voor auto’s wordt omleidingsroute “7” vanaf station richting tijdelijke GGD en Q-park  ingesteld via pijlbordjes bij elke kruising en omgekeerd wordt omleidingsroute “8”ingesteld.